Den første, der ringer, får et gratis foredrag. Den næste får det møgbilligt, men bør lige læse reglerne.

Vi skal have sat skub i det her Breaking Ideas projekt. Jeg tilbyder et foredrag med de 50 idéer på verdensplan, der breaker lige nu. Breaking News er nemme at forstå. Det er jo ting, der allerede er sket. Breaking Ideas er dog det, vi skal leve af. Det, som ikke er sket endnu, men som bliver til Breaking News om lidt.

Idéer kan ændre verdens gang. Tænk bare på hjulet, Gutenberg, månerejsen, internettet.
Book en peptalk om de seneste 50 Breaking Ideas i verden. Leveres på 30 minutter, så det kan passe ind på en konference, et bestyrelsesmøde, et personalemøde, en undervisningstime, en workshop.

Den første, der ringer, får foredraget gratis. Den næste får foredraget til kr. 995 + moms. Den næste får det til kr. 1.995 + moms og så videre. Den sjette, der ringer, får foredraget til normalpris kr. 4.995 + moms. Hvis der også er en syvende, der ringer, så får vedkommende også foredraget gratis. Og så kører vi igen.

For ikke at blive mistænkt for urent trav skal jeg nok love at offentliggøre navnene på alle foredragskøberne i den rigtige rækkefølge. Så jeg tager ikke telefonen med et: “Ja, du er så den sjette der ringer, så du betaler fuld pris….høhø.”

Sidste ting. Bordet fanger, og foredragene skal afvikles i løbet af juni måned 2012. Og der kommer transport oveni, hvis foredraget afvikles udenfor Trekantområdet.

Og så kan det ikke blive nemmere. Hvis du er den første, der ringer, så er du allerede 50 Breaking Ideas rigere.