FOREDRAG OM EN UIMODSTÅELIG BÆREDYGTIG FREMTID

Det bliver svært at gå fra foredraget i dårligt humør. Du bliver nemlig præsenteret for en række højtflyvende og lavpraktiske eksempler på klimaløsninger, der kan bringe os tættere på en uimodståelig bæredygtig fremtid.

Du får kendskab til både metoder, maskiner og materialer du kan tage direkte i anvendelse for at blive mere bæredygtig. Både på job og derhjemme.

Foredraget giver eksempler på forsyning, fremstilling, forædling, fragt, forretningsmodeller, forbrug, fortællinger, finansiering og forvaltning der hjælper os med en uimodståelig bæredygtig fremtid.

Jeg har arbejdet med innovation i mere end 20 år, så jeg ved hvordan, man får gode idéer. Idéer til en uimodståelig bæredygtig fremtid har jeg fokuseret på de seneste fem år. Jeg står bag CO2-klubben, Grøn Expo og bogen Mauna Loa Grafen, som er et langt idékatalog for både virksomheder og borgere til at løse klimakrisen.

Den grønne omstilling er nemlig ikke fremtidsmusik. Den er her allerede og jo flere, der kender til de eksisterende grønne løsninger, der findes i dag, jo flere kan vælge en grønnere løsning i morgen, så glæd dig til et foredrag i fuldt firspring med fokus på forbedringer.

Foredraget varer ca. 45 minutter og kan bookes via cb (snabela) carstenborch eller ring på 26187002.

Hvis I kunne tænke jer hjælp til at omsætte løsningerne lokalt hos jer, så kan foredraget udvides med en workshop.

Her kan du se nogle af de eksempler på grønne løsninger, som vi kommer omkring.

https://www.instagram.com/p/CbiczfAAplN/

Du kommer også til at stifte bekendtskab med Scope 1-2-3, Klimaregnskaber, Science Based Targets Initiative og andre bæredygtighedsbegreber.