Hvornår har du brug for 1 idé?

Når du har brug for den!

Når du mangler idéer til nye koncepter, strategier, produkter, processer, personaleudvikling, rekruttering, events, forretningsudvikling, positionering og hvor I skal holde det næste møde ud af huset så er utålmodigheden altid stor.

Hvor lang tid tager det så og hvad koster det mon at sende bud efter kavalleriet i form af udviklingsafdelingen eller en sværm af konsulenter? Hos mig koster det en halv times idéstorm. Og du får mere end 1 idé ud af det. Du får en storm af idéer. Jeg har nemlig hovedet fuld af dem og kan oveni skrive med alle 10 fingre på engang. Det går tjep.

Du kan bede en eller flere af dine medarbejdere om at deltage. Jo flere der deltager jo hurtigere spreder idéerne sig i resten af organisationen. Vi mødes der hvor vi er. Ved computeren. Så sparer vi også tid på at booke et lokale og sørge for kaffe.

De første 30 minutter er startgebyr. Derfra betaler du kun per minut. I chatprogrammet Skype (eller dit foretrukne – eller på mail) kan vi se hvor lang tid der er gået. Du får nemlig en fil tilsendt med alle idéerne, og der kan du se starttidspunkt og sluttidspunkt.

Og hver gang du skaffer en ny kunde til mig får du en halv times gratis idéstorm til din disposition.

Fang på mig Skype. Mit skypenavn er carstenborch. Eller ring på tlf. 2618 7002 og book en idéstorm. Skriv på cb@carstenborch.dk hvis du har noget materiale, du gerne vil have, jeg har læst igennem inden vi starter.

Hvilken idé står du og din organisation og mangler? Det ved kun du, men jeg vil gerne hjælpe dig.

Leave a Reply