Køb Tempo via SMS

Kampagnen er slut nu, men herunder kan du se, hvordan vi solgte Tempo via SMS.


Nu kan det ikke blive meget nemmere at få fat i Tempo. Skriv “Tempo” og send beskeden til 1944. Du modtager en besked, hvor du skal bekræfte købet og skrive dit navn og din adresse. Så sender forlaget den fysiske bog direkte hjem til dig. Det koster 175 kr. inklusiv forsendelse. Pengene bliver trukket over din telefonregning. Det er nemmere og billigere end at gå forbi boghandleren.

Nu vil jeg nu stadig anbefale dig at gå forbi boghandleren. Det bliver man både gladere og klogere af, men her og nu vil jeg blot anbefale dig at sende en SMS til 1944. Så kan du hjælpe mig med at gøre Tempo til årets sommerbog.

Du kan jo også give den som gave via SMS. Tempo er perfekt som både studentergave og sommerbog.

Både TDC, Telia, Telenor og 3 understøtter tjenesten. Hvis du bruger taletidskort kan du ikke handle på denne måde. Det kan du heller ikke hvis dit abonnement har låst muligheden for overtaksering. Det har mange virksomheder.

Det er Kolding-virksomheden Pay4it der står bag SMS-løsningen.

På Twitter skriver Henriette Weber, forfatteren til “Return on Involvement”:

@carstenborch har tænkt på at købe den et par gange – det er en super cool måde at sælge den på #detgørjegogsåmedminnæstebog=)

På Facebook skriver eksperten i oplevelsesøkonomi Laila Pawlak Østergaard:

Køb Carsten Borch’s bog Tempo via sms – det er convenience, enjoyment, edification… måske endda constructive transformation i en og samme løsning

Leave a Reply