Debutant-roman bruges allerede i undervisningen

Tre måneder efter udgivelsen af “Tempo” begyndte IBC (International Business College) i Kolding at bruge romanen i undervisningen af eleverne.

“Som forfatter til en roman, der tillader sig at kritisere bevidstløs brug af de sociale medier, er det jo vidunderligt, at bogen kan bruges til at undervise de unge mennesker i en mere bevidst brug af de nye medier,” siger forfatteren Carsten Borch.

Lærer Erik Voss på IBC glædes over aktualiteten: “Når nu eleverne er så afhængige af deres kære computer, så skal vi selvfølgelig læse en roman på den. Når vi så har en roman som Tempo, der netop handler om den enorme potens, der ligger i de sociale medier, er det jo oplagt at læse den. På toppen af kransekagen står så forfatteren, der er lige ved hånden, da han bor i Kolding. Eleverne er altid vilde med at få en gæstelærer på besøg. Når det så oven i købet er en rigtig levende forfatter, så er den helt hjemme.”

“Alt det der sker i Egypten i disse dage er jo et enestående bevis for, at de sociale medier udgør en kolossal magt i hænderne på dem, der søger frihed og demokrati. Derfor skal vi her i landet holde op med at bruge Twitter og Facebook til at fortælle, hvad vi lige har spist til frokost,” slutter Carsten Borch af, der glæder sig til at møde eleverne på IBC, og høre hvilke visioner de har for brugen af de nye medier.

Iphone-klassen har allerede haft besøg af forfatteren, og i næste uge besøges næste klasse. I alt tre klasser bruger romanen “Tempo” i undervisningen. De læser den som e-bog.

Leave a Reply