Alle mennesker har hovedet fyldt med idéer. De fleste bliver derinde!

Har du tjekket den hvide postkasse nede i kantinen for nylig? Hvor mange idéer ligger der i den? Og hvordan har de det mon dernede. Der er koldt og mørkt. Idéer har brug for at møde andre idéer. Det kan foregå på denne måde. Jeg kommer forbi en gang om måneden og samler idéerne ind fra medarbejderne. Fidusen er at give idéerne liv ved først og fremmest at få dem ud af hovederne og ind i jeres nytænkningsprocesser.

Jeg faciliterer processen ved at hjælpe medarbejderne med at dele idéerne. Jeg kan forstå og forstås af alle i organisationen. Fra gulv til loft. Indsamlingen af idéerne foregår ved korte og præcise idéprocesser, der hvor medarbejderne befinder sig. I produktionen, på gangen, i kantinen, i mødelokalet, på nettet. Så tager det kun et par minutter per medarbejder og ingen vil opleve at blive forstyrret i deres arbejde. Tværtimod vil alle snart opleve at det er en del af deres arbejde at bidrage med idéudviklingen. De fleste virksomheder har en alkoholpolitik og en rygepolitik. Hvad med en idépolitik?

De fleste virksomheder tøver ikke med at betale for servicering og reparation af produktionsfaciliteter, biler, computere, byggeanlæg og kompetencer. Hvad med at servicere idéerne inde i hovedet på medarbejderne?

Og når først de er ude af hovederne, så kan I naturligvis også få hjælp til at gøre noget ved dem. Men først gælder det om at få dem befriet. Ring til jeres idétekniker på 2618 7002.

Leave a Reply