Hvordan lyder en idé?

Komponisten SNE (Jannik Bjørnsten) har komponeret dette stykke musik til mig, som jeg bruger, når jeg sidder og finder på. Måske du også kan få glæde af det. Her er et billede af komponisten.

http://idekaptajnen.dk/wp-content/uploads/2007/08/borch-hjemmeside.mp3

Jannik

Klik på “musik til arbejdet” i menuen helt til højre, hvis du hellere vil lytte mens du kigger videre på siden.

2 comments for “Hvordan lyder en idé?

  1. SNE
    06/09/2007 at 19:53

    Hej Carsten min ven. Du får et ring i morgen fredag inde fra den unge by på en tilfældig turistfælde, mens vinen sidder i mundvigen ;) I øvrigt er din side sgu blevet extra hot! Hils la familia.

  2. 18/10/2007 at 20:39

    Tak for musikken. Skal ikke sige om det ligefrem boostede mine kreative tanker – men det fik mig i hvert fald til at spekulere over sammenhænge mellem musik og kreativitet. Som igen ledte videre til tanker omkring fysiske rammer, visuel stimuli, humør og alle andre mulige ting som påvirker kreativiteten. Ja, utroligt hvad et enkelt musik stykke kan føre med sig af gode tanker! :-)

Leave a Reply