Forfatter

De sidste 10 år har jeg arbejdet med at bringe litteratur ud til læserne på nye måder. Da jeg arbejdede i Labcom, opfandt jeg Husforfatterordningen, som har bragt mange forfattere ud på virksomheder for at bruge historiefortælling som formidling af den interne kommunikation.

Med romanen ‘Tempo’ udgivet af Århus-forlaget EC Edition nåede jeg ud på 12 virksomheder for at lave læseklub. I virksomhedernes læseklubber læser medarbejderne den samme roman sammen og mødes med forfatteren for at snakke den igennem. Både ledelse og medarbejdere er glade for læseklubberne. På Easyfood er de oppe på at læse 6 bøger. For nogens vedkommende er det første gang, de læser en skønlitterær bog siden deres skoletid.

I lanceringen af ‘Tempo’ indgik også smartphone apps samt SMS-salg af bogen. ‘Tempo’ er på vej i en engelsk oversættelse.

Jeg skrev sidste år en julekalender for Ikast-Brande Kommune. Den handlede om, hvad det vil sige at være mental frikommune, som de har udråbt sig selv til. Året før en julekalender for Tre-For, som inkluderede medarbejderne. Julekalenderen var også et procesværktøj til at øge fokus på medarbejdernes sundhed og trivsel. Man kan altså facilitere processer gennem fortællinger.

Tempo er min debut som skønlitterær forfatter. Den er udgivet af EC Edition.

Tempo som Iphone og Android app

‘Tempo’ er blevet oversat til engelsk ved god hjælp af Bob Ricketts og kan nu købes i hele verden for mindre end en dollar.

Derudover har jeg selv udgivet to højtflyvende og lavpraktiske bøger om nytænkning og idéudvikling, som venlige mennesker har kaldt henholdsvis genial og uundværlig. Tilskyndet af den positive stemning har jeg valgt at give bøgerne væk. “Idékaptajnen” kan downloades her.

Og “man lever så længe man lærer” kan downloades her.

boeger.jpg

Og tilbage i 1995 skrev jeg en biografi om Poul Reichhardt, som Kay Holkenfeldt udgav.

Poul Reichhardt biografi

Leave a Reply