Læserne er vilde med Tempo

Litteraturanmelderne har haft tid nok, så dem venter vi ikke på længere. Her kommer læsernes reaktioner på Tempo:

Anders Høeg, vært på DR Harddisken: SJOVT MED DE ALTERNATIVE TJENESTER, FINE KARAKTERER, GOD ACTION MED REFLEKSIONER – I DET STORE HELE VAR JEG GODT UNDERHOLDT!

“Læste færdig i går, der er jo et godt…tempo…i bogen :-) Sjovt med de alternative tjenester, fine karakterer, god action med refleksioner. Synes det er lidt svært at blive klog på om der er et særligt budskab eller om det mere er oplæg til diskussion. Der er også nogle ting der stritter lidt hist og her, men i det store hele var jeg godt underholdt!”

Websitet Bogsyn.dk: PÅ FORLAGETS HJEMMESIDE KAN MAN LÆSE, AT LÆSERNE ER VILDE MED TEMPO. DET KAN VI EGENTLIG GODT FORSTÅ.

Se hele anmeldelsen her.

Bjarne Tveskov, IT-guru: DER ER TALE OM NOGET SÅ USÆDVANLIGT SOM EN ROMAN, DER FAKTISK HAR TÆNKT SOCIALE MEDIER OG UP-TO-DATE WEBSERVICES IND I HANDLINGEN PÅ EN INTELLIGENT MÅDE

“Her til sidst vil jeg anbefale en bog. Den hedder Tempo og er skrevet af Carsten Borch (hej Carsten!). Der er tale om noget så usædvanlig som en roman der faktisk har tænkt sociale medier og up-to-date webservices ind i handlingen på en inteligent måde. Jeg vil ikke sige så meget om handlingen, men der er en old-skool urmager, dot-com agtige iværksætter-typer med store visioner og en sværm af selvretfærdige aktivister der bruger Twitter, Ustream og Polar Rose teknologi til at dømme og udøve straf mod en forfatter der ikke helt ved hvad der rammer ham. Det tager lidt tid inden historien for alvor kommer i omdrejninger, men så går det også over stok og sten ned gennem Europa. Bogen formår at sige noget om vores tech-inficerede samtid og nogle af de bivirkninger som sociale medier også kan have. Der er læse-smagsprøver her incl. apps til iOS og Android.”

Hanne Risgaard, journalist og indehaver af Skærtoft Mølle: FASCINERENDE OG TANKEVÆKKENDE BOG

“Til lykke med din fascinerende og tankevækkende bog.”

Zakia Elvang, management-konsulent: LÆSER TEMPO OG BLIVER FORUNDERLIGT INSPIRERET

“Læser Carsten Borchs Tempo og bliver forunderligt inspireret. Til at rejse, læse og leve.”

Kim Aagard Holm, designer: EN FORMIDABEL OG VEDKOMMENDE HISTORIE

“Cool bog Carsten…har givet mig glæden ved læsning igen. Sammenfatter mange af dine tanker i en formidabel og vedkommende historie. Kan anbefales…men må hellere gå offline før det tager overhånd….”

Jane Clemensen, Ph.D., sygeplejerske: LÆSTE DEN PÅ 3 DAGE OG VAR FULDSTÆNDIG HVIRVLET IND I DENNE BEFRIENDE OG MEGET ANDERLEDES ROMAN

“Hmm, Tempo er en tidsrøver, ja, det er den altså! Læste den på 3 dage og var fuldstændig hvirvlet ind i denne befriende og meget anderledes roman. Spændende og TEMPO-fyldt bog, der efterlader læseren med en alvorlig tanke – hvordan er det lige at teknologien fylder i min hverdag? Og vil jeg godt nok snart ønske mig mærkelige ting, fordi de er langsomt og personligt produceret. Jeg sidderpå trappen til boghandlen og venter og fryser – så skynd dig Carsten – jeg vil have flere bøger, straks!”

Kirsten Møller Jensen, innovationschef, Easyfood: TEMPO FÅR MINE BEDSTE ANBEFALINGER

“Tempo er en bog skrevet i “3D” du føler du er i samme rum som bogens personer og du danner selv dine kulisser omkring fortællingen. Det er en bog som er let at læse, nok mest fordi man kan identificere sig med de ting som bogen handler om. Bogen er bestemt ikke forudsigelig og taler man med andre personer som har læst bogen så oplever man de forskellige ting som vi som forskellige mennesker opservere. Tempo får mine bedste anbefalinger.”

Edel Clausen, hoteldirektør, First Hotel: DET ER EN FANTASTISK BOG. EN RIGTIG VINDER.

“Carsten, det er en fantastisk bog. En rigtig vinder. Mangler lige slutningen, og den har været meget svær at ligge fra sig når man er i gang. Er stolt over at vi har fået muligheden for at sælge den her på First Hotel Kolding.”

Mathias Thomsen, gymnasieelev: TAK FOR EN GOD BOG.

“@carstenborch skriver #RSP og inddrager din bog. Du skriver at Liveme findes i virkeligheden, hvor finder jeg den? Tak for en god bog.”

Lene Bjerg Jacobsen, kommunikationskonsulent: JEG ER VILD MED HOVEDPERSONEN EBBE.

“Rigtig god roman. Jeg er vild med hovedpersonen Ebbe. Han er lidt af en nørd – men på den gode måde. Gad godt ha’ ham til bords ved et middagsselskab. Han er nemlig både klog og tænksom.”

Tina Telsing, Oldfrue, First Hotel: FANTASTISK BOG.

“Fantastisk bog der kun kan læses i store “bidder” for at få hele handlingen med. Jeg lyder næste som en sur gammel mand fra Jyllands Postens bogandmeldere. Jeg vil bare have 2éren. Tak.”

Hans Kruse Christiansen, tidl. IT-chef: BOGEN FOREGÅR I ET SPÆNDENDE UNIVERS

“Bogen foregår i et spændende univers. Læs med!”

Kristine Karlshøj, leder af børnekulturhuset Nicolai for børn: TEMPOFYLDT SPÆNDING

“Anbefaler “Tempo” af Carsten Borch – tempofyldt spænding…jeg må løbe…skal i seng med min bog.”

Mia Bastrup, Cand.Mag. og Coach: DU SKRIVER KNAGEME GODT

“Nyder vejret i Dhaka ved poolen (inden varmen kommer), mens jeg læser Tempo. Carsten, du skriver knageme godt.”

Hvis du vil have din anmeldelse eller kommentar til Tempo på her, så mail mig cb@carstenborch.dk eller del din anmeldelse på Tempos Facebook-side.

Leave a Reply