Dagskursus i 1925 modellen – lær modellen at kende, få formuleret et krystalklart spørgsmål og hjælp til at lægge en plan for din proces

HVAD VIL DU GERNE FORBEDRE?

Uanset om du fokuserer på nye produkter, bedre indsamling af observationer, fælles spisning i kantinen, bedre dialog med pårørende, mindre spild, bedre oplæring af nye medarbejdere, opdagelse af nye markeder, forbedring af den interne kommunikation, en meningsfuld skolepraktik, oprydning i verdenshavene, skabelsen af dit eget job eller hvor du nu kan få øje på forbedringsmuligheder, så hjælper 1925 modellen dig.

“1925 modellen var med til at kickstarte den innovative kultur, som Easyfood er kendt for,” direktør Flemming Paasch

“1925 modellen giver dig troen på innovation tilbage,” Alt om Ledelse

Skærmbillede 2015-06-22 kl. 10.16.32

HVAD FÅR DU PÅ KURSET?

Du går fra kurset med dit helt eget krystalklare spørgsmål og en plan, så du kan komme i gang med at bruge modellen med det samme.

Først lærer du modellen at kende, og så får du hjælp til at formulere et krystalklart spørgsmål. Derefter lægger vi en plan for de fem faser, så du har nemt ved selv at praktisere modellen.

1925 modellen er et værktøj, der kan forstås og praktiseres af alle. Det er et værktøj, der kvalitetssikrer dine idéer.

Skærmbillede 2015-06-11 kl. 12.17.18

Skærmbillede 2015-06-22 kl. 12.28.24HVAD KOSTER DET?

Du får bogen, kurset, hjælp til at formulere et krystalklart spørgsmål og lægge en plan for din proces, lidt at spise undervejs og derudover også adgang til online kurset – pris per deltager kr. 2.495 + moms.

HVOR OG HVORNÅR?

Der afholdes løbende kurser. Aktuelt et kursus i Kolding torsdag den 20. august kl. 08.30-15.30 og et kursus i København torsdag den 27. august kl. 08.30-15.30. Der er plads til 10 deltagere per kursus. Hvis I vil have et internt kursus kan det også arrangeres.

TILMELDING

Ring eller skriv, hvis du vil med. Telefon +45 2618 7002 – cb@carstenborch.dk