Flere roser end der kan være i en vase

I morgen er det et år siden, at jeg debuterede som romanforfatter. Her kommer en lille status for det år.

Jeg har fået flere roser, end der kan være i en vase. Tusind tak for dem. Du kan se dem her.

1. oplag blev udsolgt. Det vil sige at der er solgt over 500 bøger. Det er vist ret godt gået af en debut.

Tempo har allerede fået to forskellige omslag. Det kunne være skægt, hvis forlaget sætter nyt omslag på igen, hvis 2. oplag også bliver udsolgt.

12 virksomheder har købt bogen hjem. Enten til hele virksomheden eller til en læseklub. Jeg har været på besøg hos tre af virksomhederne og hilse på medarbejderne.

Tempo indgår i undervisningen på IBC. Tre klasser har allerede læst bogen på deres Iphones. Og i dette klasseår har de købt yderligere to klassesæt hjem af den trykte bog. Tempo læses som et hovedværk indenfor kategorien: Tendenser i samtiden.

Læseklubberne på især Easyfood har givet indslag i både Aftenshowet på DR1, TV-Syd, P1 og P2. Derudover adskillige avisartikler. Det særligt glædelige for mig er, at Easyfood nu er oppe på at læse fire bøger i deres læseklubber.

En tysk agent forsøger at sælge Tempo internationalt. Mindst et tysk forlag har den til gennemlæsning.

Mathias Thomsen fra Gladsaxe Gymnasium har skrevet opgave om Tempo i sit 3.G.-speciale. Og en elev fra Århus skal netop til det. Du kan læse Mathias’ opgave her.

Vi lancerede bogen via smartphone apps og høstede meget anerkendelse på det. Vi har også solgt bogen via SMS. Man kunne i løbet af sommeren købe den trykte bog over sin telefonregning, og så få den tilsendt.

First Hotel, hvor bogen i store træk blev skrevet, har været meget søde til også at sælge bogen i receptionen.

På Twitter har Tempo været #fredagsbog for mange i løbet af året.

På Facebook har Tempo sin egen side, hvor læserne deler syn på Tempo. I foråret etablerede en gruppe undervisere på UC Lillebælt en lukket gruppe, hvor de debatterede Tempo.

Og så er jeg meget stolt af, at jeg har fået både unge og voksne til at genopdage glæden ved at læse noget så gammeldags og langsomt som en roman.

Og så vil jeg gerne sige tak til alle jer, som har anbefalet Tempo til andre. En ting er at blive begejstret for en bog og læse den til ende. Noget helt andet er at gøre sig den ulejlighed at dele den begejstring med andre. Tusind tak for det.

Leave a Reply